Chartkeepers.com

Chartkeepers berasal dari gabungan dua perkataan inggeris iaitu “Chart” dan “Keepers”. Chart di ambil sempena komponan utama dalam memulakan penyediaan laporan kewangan menggunakan sebarang sistem yang di kenali dengan nama penuh senarai carta akaun. Di gunakan dalam merangka senarai jenis kategori dalam merekod transaksi perniagaan. Manakala Keepers bermaksud orang yang menyediakan laporan kewangan berkenaan.

2 komponan asas ni penting dalam menghasilkan laporan kewangan yang berkualiti. Bukan hanya menyediakan laporan kewangan malahan mampu untuk memberi khidmat nasihat penambahbaikkan bahagian akaun syarikat serta dapat membantu pengusaha menambah ilmu pengetahuan bahagian perakaunan syarikat.

Chartkeepers Sdn Bhd dulunya adalah di kenali dengan nama MM Consulting Sdn Bhd. Asalnya servis perakaunan di masukkan sekali dengan servis lain yang di uruskan oleh sebuah lagi syarikat yang di usahakan oleh En Nur Firdaus bin Muhammad iaitu penggerak utama Chartkeepers Sdn Bhd iaitu syarikat Millionmind Business Solutions Sdn Bhd. Selari dengan perkembangan syarikat servis perakaunan di asingkan supaya dapat di bangunkan dengan lebih baik lagi.

Jenis web : Web Korporat

Pakej : Pakej Medium (RM 769)

URL : www.charkeepers.com